Barneløp 2012


Pasvik Trail 2012


Pasvik Trail 2011
 
Facebook Tips! Skriv ut!
Åpent brev til NHF
Styret i Varanger Trekkhundklubb har i samråd med Pasvik Trail komiteen valgt ikke å søke NM i 2012. Vi ønsker ikke å stå som arrangør av NM langdistanse under nåværende styre i NHF og sittende TKS.

Styret i NHF sin manglede demokratiske holdning, samt den framgangsmåte som ble valgt under årets Ting er årsakene til dette.

Nåværende NHF-styre er ikke et styre for alle medlemmer i NHF, men for en mindre gruppe av medlemmer som høster alle fordeler.

Styret valgte under årets Ting å gjøre Stephens sykdom til hovedproblem for alt som er gjort og ikke gjort i NHF under våren 2011. Dette er dypt urettferdig mot en arbeidstager, og en alt for lett unnskyldning for alle mangler ved forberedelsene og gjennomføring av årets Ting.

Varanger Trekkhundklubb vil 10. september ta stilling til terminfesting av årets Pasvik Trail. Alle andre løp i klubbens regi vil ikke bli terminfestet.

Varanger Trekkhundklubb sitt styre støtter gruppen under "kjørerforeningen" som vurderer en annen organisering av sledehundkjørerne enn den gjennom NHF.

Styret i Varanger Trekkhundklubb har underrettet NIF om dette.

Svein Kårtvedt
Mikal Lanes
Franziska Kraiczy
Frank Andre Hjelm
Karina Aule
Sør-Varanger kommune

 
Kirknes Bil AS


 Bøndernes  
 Innkjøpslag
       AS